София Хотел Балкан 5* - Нощ на Хотелите | 28 септември, София

София Хотел Балкан 5*

69лв. / За нощувка
Брой гости: 2
Продължителност: 1
Двойна стая
30 m²

ЕМБЛЕМАТИЧЕН ХОТЕЛ В СЪРЦЕТО НА СОФИЯ

Разположен в сърцето на българската столица, София Хотел Балкан е известен със своите емблематични зали, където са се провели някои от най-важните исторически събития. Емблематичните, наскоро реновирани зали са идеални за организиране на голямо разнообразие от събития от малки бизнес конференции до величествени сватби и балове. София Хотел Балкан предлага лукс и незабравима историческа обстановка за официални държавни посещения, международни конференции, дипломатически срещи и блестящи социални поводи. Топ знаменитости, монарси и членове на кралските семейства са преминали през нашата легендарна въртяща се врата.

1 419 кв. м е общата бална и банкетна площ, съставена от 3 бални зали– Роял, Сердика, Средец и заседателната зала Рила, с общ капацитет от 1140 гости. Нашите изящно проектирани заседателни пространства съчетават елегантност и функционалност. Балната зала Роял е бляскава зала, с капацитет до 650 гости, подсилена от естествена светлина и лъскави полилеи. Роял дава възможност за различни аранжировки и много варианти за трансформация, идеална е за мащабни конференции и изискани гала вечери.  Имате възможност да се насладите на великолепната панорамна гледка към Ротондата Свети Георги от залата.

Вдъхновен от богатото архитектурно наследство на София, напълно обновеният ресторант „Labels“ е проектиран с мисълта за разкош. Новото меню на ресторанта е елегантен микс от  международна кухня и автентични български ястия. Ресторант „Labels“ е идеално място за различни поводи, от частни събития до филмови продукции.

Със своите Арт Деко елементи, Лоби Бар „Базилика“  създава луксозна обстановка, в която да се насладите на сутрешно кафе, обяд с приятели, питие след работа и да опитате изискан избор от ястия и разнообразие от напитки. Това елегантно място има невероятна гледка към църквата Света Неделя.

Хотелът предлага 185 шумоизолирани стаи за гости, от които класически, екзекютив, делукс стаи, джуниор суити, екзекютив апартаменти и един президентски апартамент. Новите екзекютив стаи и апартаменти са декорирани по изключително висок стандарт, с наситени тъмносини гардеробни врати,  огледални стенни панели и изящни корнизи.

София Хотел Балкан е част от Marriott International и принадлежи към бранда Luxury Collection, подбран ансамбъл от най-емблематичните хотели в света. Като такъв той участва в програмата за лоялност на Marriott, с която всеки гост или организатор на събития, ако е член на програмата, може да печели и изкупува точки, и да се възползва от предимствата на програмата във всички хотелски брандове, които са част от веригата на Marriott.

Екстри в стаята

Мини Бар
Закуска
TV
Климатик
Wi-Fi

Други хотели