Sense Hotel Sofia 5* - Нощ на Хотелите | 28 септември, София

Sense Hotel Sofia 5*

69лв. / За нощувка
Брой гости: 2
Продължителност: 1
Двойна стая
26 m²

Sense Hotel Sofia е част от световната верига Design Hotels™ и посреща първите си гости на бул. „Цар Освободител“ 16 през месец април 2013 г. Със съвременен облик и фина естетика, Sense Hotel Sofia е архитектурно произведение на изкуството, което се откроява сред градския пейзаж.

При проектирането на Sense Hotel Sofia, водещата цел на архитектите е била създаването на хотел, който ще се разглежда като новата класика в сърцето на София, с иновативна структура, едновременно чувствителна към заобикалящата среда, но и дръзко различна.

Хотелът е разположен до площада на Парламента, с пряка видимост към храм-паметник „Св. Александър Невски“, на булевард, който е главна визуална ос за града. Рамката на булеварда са сгради от края на XIX в., средата на XX в., както и някои по-съвременни. Бързият достъп до основни правителствени сгради, културни и туристически забележителности, луксозни бутици,
многобройни ресторанти, барове и нощни заведения, прави хотела еднакво удобна локация както за бизнес, така и за отдих.

Фасадата на сградата е комбинация от съвременна технология и елементи, носещи духа на историята – високо технологична стъклена фасада, в която се отразяват златните куполи на главния православен храм и на втори план – подвижни капаци от блестящ месинг, които допълват и обогатяват играта на отраженията и светлината.

Интериорът е предимно от естествени материали – мрамор, травертин, гранит и варовик, паркети и ламперии от дърво, инкрустации и мебели от метал, кожени тапицерии по врати и стени, вани и мивки от кориан, басейни от неръждаема стомана, вълнени мокети в коридорите. В духа на съвременността, дизайнът на пространствата е съчетание от излъчването на
естествени материали, изчистени линии и игра на светлината.

Престоят в 71 стаи и апартаменти предлага луксозно обзавеждане, великолепен изглед, авангардни технологии и удобства. Микс от превъзходен дизайн и лукс, Sense Hotel Sofia приветства своите гости в свят от незабравими спомени и ценни моменти. Може да обогатите гурме културата си в изисканата кухня на Sense Gastro Bar, разположен на 9-ти последен етаж, да изпиете чаша бляскаво шампанско в уникалния панорамен ROOFTOP BAR или да се откъснете от забързаното ежедневие с изискана релаксация в центъра за уелнес и спа процедури – Sense Spa.

Бонус: Хотела предоставя възможност за late check-out (късно освобождаване на стаята) до 14:00 ч. в деня на напускане

 

Екстри в стаята

Сауна
Закуска
TV
Климатик
Wi-Fi
Мини Бар

Други хотели