хотел Вега София, 4* - Нощ на Хотелите | 28 септември, София

хотел Вега София, 4*

59лв. / За нощувка
Брой гости: 1
Продължителност: 1
Двойна стая
25 m²

Привлекателен и престижен, Хотел ВЕГА София ще Ви изненада с елегантен стил, луксозен интериор и модерна интерпретация на класически елементи. Хотелът разполага със 67 стаи за гости и 10 луксозни апартамента, уникални по отношение на дизайн и декор, добре решени в индивидуален стил, сътворени от водещи български дизайнери.

Хотел „ВЕГА София“ е удобно разположен на два големи булеварда в югоизточната част на гр. София и отстои на 15 мин. с кола от летище София и на същото разстояние от центъра на града. Метростанция „Г.М. Димитров” е само на 7 минути пеша от Хотел „ВЕГА София“, а от там с метрото до центъра на града са 5 минути.

Ресторант „Стара София“ в Хотел „ВЕГА София“ е забележителен с елегантния си декор и изящната кухня. Менюто в ресторанта е създадено със специално отношение към храната и винаги предлага най-доброто за сезона. Здравословна храна, както и типична българска и чуждестранна кухня са само част от предложенията ни към хората с изтънчен вкус.

Към ресторант „Стара София“ има и уникална винарна на 10 метра под земята, предназначена за познавачите и ценители на хубави вина. В изключителната обстановка на дегустационната зала, със съответната дискретност може да опитате някое от нашите специално селектирани вина.

Комплимент от хотела:

Комплимент кафе, чай, мин вода в стаите
Късно освобождаване до 14:00ч

Екстри в стаята

Мини Бар
Закуска
TV
Климатик
Wi-Fi

Други хотели