Хотел Маринела, 5* - Нощ на Хотелите | 28 септември, София

Хотел Маринела, 5*

69лв. / За нощувка
Брой гости: 2
Продължителност: 1
Двойна стая
30 m²

Проектиран от легендарния японски архитект Кишо Курокава, пет звездния хотел Маринела София е разположен в една от най-зелените зони на столицатаХотел Маринела София разполага с над 400 стаи и апартаменти, 7 ресторанта, 3 бара и нощен клуб. На гостите на Хотел Маринела София са на разположение фитнес център и 20-метров закрит басейн. 

Хотелът предлага 14 многофункционални зали за срещи и събития, с общ капацитет от над 2 000 гости. Залите са снабдени с модерно техническо оборудване и високоскоростен интернет.

За поддържане на добра форма в Хотел Маринела София могат да се използват услугите на модерна фитнес зала, спа център, 20-метров закрит плувен басейн, както и витамин бар.

Уникалната японска градина на Хотел Маринела София, предлага бягство от града в спокойствието на сенките си, където гостите могат да се насладят на огромно био-разнообразие. 


* П
олитика за настаняване/освобождаване на стаите – настаняване след 14:00ч и специално за гостите на Нощта на хотелите – късно освобождаване в 14:00ч.

Екстри в стаята

Мини Бар
Закуска
Релакс Зона
TV
Климатик
Wi-Fi

Други хотели