Хотел Хилтън, София 5* - Нощ на Хотелите | 28 септември, София

Хотел Хилтън, София 5*

69лв. / За нощувка
Брой гости: 2
Продължителност: 1
Двойна стая
28 m²

Вече цял век Хилтън продължава да бъде глобален лидер в сферата на хотелиерството и устойчивия туризъм. Нашата мисия е да изпълним земята със светлината и топлината на гостоприемството, предоставяйки изключителни преживявания на всеки гост, всеки ден и във всеки един от нашите над 5600 хотела в 113 държави и 17 отличителни бранда.

Разположен в сърцето на София, насред столичния Южен парк, Хилтън София предлага 245 просторни стаи за гости с модерно оборудване и великолепен изглед към града или Витоша. Хотелът разполага с ВИП салон и разкошен президентски апартамент. Гостите могат да се насладят на дълбока вана, легендарните легла Hilton Serenity, безплатни машини за чай и кафе, луксозни консумативи за баня и други удобства, включително денонощно обслужване по стаите, интернет и LCD телевизори. Пространствата за срещи с площ от 460 кв.м. се допълват от уникален атриум и тераси с изглед към Южния парк. Спортният клуб предлага денонощен фитнес център, закрит басейн за отдих, сауна, парна баня, слънчева тераса и две зали за процедури.

Започнете деня си със здравословна закуска или лека питателна храна, опитайте традиционни или чуждестранни ястия, приготвени само с най-пресните съставки и доза въображение. От късните семейни закуски до аперитива преди вечеря в бар „Артисти“ и различните предложения за бюфет и меню а ла карт в ресторант „Сезони“, възможностите в Хилтън София са създадени специално за Вас.

Като част от веригата Хилтън,  вече 18 години Хилтън София не прави изключение, когато става въпрос за иновации в хотелиерството и корпоративна социална отговорност. Хотелът е първият в София, който поставя пчелни кошери и соларни панели на покрива си, както и първият, който предоставя безплатни велосипеди под наем на своите гости, за да ги насърчи да разгледат града по здравословен и природосъобразен начин. Хилтън София е и единственият хотел в столицата, който помага на хора със синдром на Даун да намерят постоянна заетост и достойни условия на труд.

 

Екстри в стаята

Мини Бар
Закуска
TV
Климатик
Wi-Fi
Релакс Зона

Други хотели