Гранд Хотел София 5* - Нощ на Хотелите | 28 септември, София

Гранд Хотел София 5*

69лв. / За нощувка
Брой гости: 2
Продължителност: 1
Двойна стая
50 m²

ПОСРЕЩАНЕ
Класическият петзвезден Гранд Хотел София, се намира в сърцето на града и от откриването си през 2004 г. е предпочитан избор за бизнес пътуващите, домакин на събития на високо ниво и срещи на международния елит. Със своето превъзходно местоположение, несравними удобства и изключителни стандарти на обслужване Гранд Хотел София предлага уникална комбинация от класически стил, повлиян от съвременната визия за луксозно гостоприемство, което отговаря на очакванията и на най-взискателните гости.

СТАИ И АПАРТАМЕНТИ
Всяка от 105-те очарователни стаи, предлага несравним простор, атмосфера и удобства. На разположение на гостите са и 17 комфортни апартамента, включително 2 Гранд апартамента и 3 Панорамни апартамента с тераси, предлагащи уникален изглед към града.

КУЛИНАРИЯ
Гостите откриват света на кулинарните изкушения в заведенията на хотела. Дали поводът е бърза закуска или непринудено посещение в Grand Café, или класическа вечеря с вкусовете на висшата кухня в а-ла-карт ресторанта Shades of Red – това със сигурност е незабравимо гастрономическо изживяване, което не е за изпускане.

 

Екстри в стаята

Мини Бар
Закуска
TV
Климатик
Wi-Fi

Други хотели