Best Western Plus Hotel Expo Sofia 4* - Нощ на Хотелите | 28 септември, София

Best Western Plus Hotel Expo Sofia 4*

59лв. / За нощувка
Брой гости: 2
Продължителност: 1
Двойна стая
25 m²

Хотел Експо София е разположен в сърцето на бизнес района на София, непосредствено до Международния изложебен и конгресен център, на две минути от метростанция, в близост до Международното летище София и многобройните забележителности на града.

Хотелът разполага с 99 уютни стаи, мултифункционални конферентни зали, специално обособен бизнес салон, модерен бар, както и изискана открита лятна градина. Всички стаи са съобразени с Вашите индивидуални нужди и високи очаквания за комфортен престой с модерна и творческа атмосфера. Помещенията се отличават с  простор и висококачествено обзавеждане.

Бест Уестърн Плюс Хотел Експо предлага мултифункционални конферентни и банкетни зали, подходящи за всякакъв вид събития, с капацитет до общо 1200 делегати. Екипът има богат опит в провеждането на различни видове конференции, изложби, тържества и светски събития. Всички конферентни зали са изпълнени с естествена, дневна светлина, като предлагат високоскоростен интернет и модерно техническо оборудване.

Откритата лятна градина ФорЕго е идеалното място за организиране на барбекю, приеми на открито и тържества за специални поводи.

Екстри в стаята

Мини Бар
Закуска
TV
Климатик
Wi-Fi

Други хотели