Best Western Lozenetz Hotel, 3* - Нощ на Хотелите | 28 септември, София

Best Western Lozenetz Hotel, 3*

49лв. / За нощувка
Брой гости: 2
Продължителност: 1
Двойна стая
18 m²

Реновираният Бест Уестърн Лозенец Хотел София съчетава бизнес стил и изискана атмосфера. Класическото обзавеждане с модерен привкус, създава усещането за уют и комфорт. Хотелът има доказана позиция и изграден имидж в туристическия бранш.

Известен е на редовните си гости вече над 10 години със своето топло гостоприемство, гарантирано безрезервно от висококвалифициран и изцяло на Ваше разположение персонал.  Хотелът се намира в центъра на София, в непосредствена близост до исторически паметници, архитектурни забележителности и многобройни зони за отдих и развлечения, които предлага столицата.

Хотелът предлага 22 елегантни стаи тип Комфорт, 5 стаи тип Комфорт Плюс и 4 луксозни апартамента. Стаите са с уникален авторски дизайн, който подчертава индивидуалното излъчване на хотела.

Помещенията Комфорт ( в които ще имат възможност посетителите на Нощта на Хотелите да ползват) се предлагат в два варианта – със спалня или две широки единични легла, в зависимост от предпочитанията на гостите. Някои от стаите разполагат и с персонална тераса.

Екстри в стаята

Мини Бар
Закуска
TV
Климатик
Wi-Fi

Други хотели