Арт Хотел Симона, 3* - Нощ на Хотелите | 28 септември, София

Арт Хотел Симона, 3*

49лв. / За нощувка
Брой гости: 2
Продължителност: 1
Двойна стая
17 m²

Информация за Арт Хотел Симона:

Арт хотел Симона е модерен и екстравагантен хотел, който се намира на 3 км от центъра на София и Националния дворец на културата (НДК), на 4 км от Централнa ЖП и автогара София и на 500 м от метростанция „Константин Величков”.

Всички индивидуално декорирани стаи на Арт хотел Симона са дело на млади артисти, които експериментират с различни видове изкуство – стенопис, графити арт, сценография, артистична фотография. Ако търсите нестандартен хотел за вашата нощувка, мястото е Арт Хотел Симона!

Нашият слоган „Бъди различен! Бъди артистичен!“ напълно ще отговори на въпроса ви!
Още в самото начало решихме да предоставим на нашите гости една различна атмосфера, в която изкуството е водещо. Така през лятото на 2010 г. проведохме уникален по рода си конкурс „Фантазии на Шестия етаж“, който даде възможност на млади артисти, с интерес към интериорния дизайн да осъществят своите фантазии в стаите на етажа.

За пръв път 12 селектирани участници от различни университети в България вложиха своето въображение, за да превърнат обикновен хотелски етаж в оригинално арт пространство. РЕЗУЛТАТЪТ: Нестандартно оформени стаи, всяка от които носи духа на съвременното виждане за уют.  Във всяка стая има табелка с името на дизайнера, а гласуването бе осъществено от гостите на събитието. На този принцип се роди и Графити етажа, а Еко етажът е просто продължение на сътрудничеството ни с някои от участниците в конкурсите ни.

 

Информация за Ресторант  „Симона“:

Разбира се, в Арт Хотел Симона има и ресторант – Ресторант „Симона“ и е излишно да казваме, че ние не просто готвим за нашите гости, за нас храната е изкуство! Ресторантът е на Ваше разположение 24 часа в денонощието! Разполага с две зали, отоплена зимна градина и лятна градина, която е отделена от пътя чрез зеленина. А за Ваше удобство предлагаме обособени паркоместа, зона за пушачи. както и free Wi Fi.

Ние от Арт Хотел Симона*** мислим, че да ти е вкусно – това е един от най-приятните жестове, които можеш да направиш към себе си. Ето защо кулинарният екип на ресторант Симона определено обича да прави комплименти на гостите с красиви, разчупени и … леко спонтанни ястия! За това се грижи нашият шеф готвач – Георги Ангелов, който винаги е насреща да откликне на Вашите предпочитания, нужди и специални желания!

Екстри в стаята

Закуска
TV
Климатик
Wi-Fi

Други хотели